Kentekencheck Blog Contact

Kenteken zoeken


Tenaamstelling

Wanneer je overgaat tot de aankoop van een tweedehands auto, wordt je vaak door de verkoper verleid met mooie praatjes. Met name de vorige eigenaren is een belangrijk onderdeel. Dit is echter moeilijk te controleren omdat de eigenaarhistorie niet zomaar overal beschikbaar is. Wat wel te controleren is, is wanneer de eerste toelating is geweest en de laatste keer dat er een tenaamstelling op de auto is geweest.


Eerste toelating

Twijfel jij aan de datum van de laatste tenaamstelling van de auto die jij op het oog hebt, of ben je gewoon benieuwd wanneer de auto voor de eerste keer is aangemeld door het RDW? Of wil je liever weten wanneer de laatste keer is geweest dat deze auto een nieuwe tenaamstelling gehad heeft? Doe dan de gratis kentekencheck en kom van alles te weten over de auto. De informatie over de eerste toelating en de datum van de laatste tenaamstelling zal daarbij niet ontbreken.


Tenaamstellingscode

Onderdeel van de tenaamstelling is de tenaamstellingscode. Deze code is 9 cijfers lang en bestaat uit twee delen. Het eerste deel krijg je wanneer de auto op jouw naam gezet wordt, het tweede deel van de code is terug te vinden bij de documentatie die je van RDW ontvangt.Online gratis kentekencheck

Wil jij alles te weten komen over jouw auto? Wij helpen je daarbij! Met onze gratis kentekencheck weet jij binnen een handomdraai alles over je auto. Het brandstofverbruik, de cilinderinhoud, het vermogen of de nieuwprijs weten? Geen enkel probleem! Check jouw kenteken in de kentekencheck en bekijk alle info!


Algemeen


Merk en type

Kleur

Brandstoftype

Brandstofverbruik


Technisch


Deuren en zitplaatsen

Milieuclassificatie

Bouwjaar

Vermogen


Waarde


Nieuwwaarde

Bruto BPM

Verzekering

APK vervaldatum