Kentekencheck Blog Contact

Kenteken zoeken

Over ons

Op Gratiskentekenchecken.nl kan iederen onbeperkt data opvragen van welke Nederlandse auto zij ook maar willen. Er rijden steeds meer auto's rond in Nederland, met ieder zijn unieke kenmerken. Maar wat nou als jij alles wil weten over je eigen auto? Alle boekjes zoeken, je autodealer bellen of bij de garage langs gaan hoeft al lang niet meer. Wij van Gratiskentekenchecken.nl brengen graag alle informatie over alle auto's op de Nederlandse wegen in kaart. Helemaal gratis, helemaal voor jou.

Op basis van de data van het RDW, tonen wij wat jij wil weten over je auto. Zoek je informatie over je eigen auto, de auto van je buurman of de auto die je zag rijden op de snelweg? Het kan allemaal. Dus of je het nu gewoon leuk vind om veel van auto's te weten te komen, of ben je op zoek naar een nieuwe auto en wil je nog even een laatste check doen? Het kan met onze gratis online kentekencheck.

Doe vandaag nog de gratis kentekencheck voor jouw auto. Wij garanderen je dat de informatie die wij tonen altijd actueel is en zo compleet mogelijk. Heb jij alsnog vragen en/of opmerkingen over jouw auto, of wil je iets anders met ons bespreken? Kom dan in contact met ons.