Kentekencheck Blog Contact

Kenteken zoeken

Financial lease voor de ondernemers

Dinsdag 19 maart 2019

Financial lease is lease vorm die vele voordelen voor de ondernemer heeft. Deze voordelen zullen wij zo gaan bespreken. Op gratiskentekenchecken.nl kunnen gebruikers snel hun gegevens opvragen van hun voertuig. Ben je bijvoorbeeld benieuwd wat voor prijs je voor je auto kan krijgen, dan is 123Lease ook een geschikt portaal. Je kunt gelijk bij het uitzoeken van een nieuwe auto een inruil voorstel aanvragen, dit bedrag gaat uiteindelijk van het te financieren bedrag af. Hierdoor worden de maandlasten een stuk lager en kan je vrij goedkoop rijden in jouw nieuwe auto.

Voordelen financial lease

Wat zijn naast het inruilen als aanbetaling nog meer voordelen. Voor ondernemers is het ook interessant om te financial leasen om de volgende redenen:

De rente is aftrekbaar
Aanbetaalde BTW krijg je terug
Auto komt op de balans
Liquiditeit in de onderneming blijft
Je wordt economisch eigenaar van de auto
Ook zijn er mogelijkheden tot versnelde inlossing

Het lease aanbod

Kortom een flink aantal voordelen voor de ondernemer. Ben jij benieuwd voor welk maandbedrag jij als ondernemer een auto kan leasen bekijk dan de lease voorraad bij 123lease.nl. Hier komen duizenden personenauto's en bedrijfswagens in te staan dus genoeg mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Service

123Lease is een portaal die binnen enkele minuten op werkdagen contact opneemt met de klant. Persoonlijk advies per mail, telefoon, chat of WhatsApp behoren allemaal tot de mogelijkheden. Nadat 123lease alle benodigde gegevens binnen heeft maken zij een maatwerk voorstel aan en ontvang je deze netjes per mail.

Bekijk gerust de website van 123Lease en bekijk de mogelijkheden voor jou als ondernemer.